Alle opblaasfiguren zijn gemakkelijk op te zetten en worden geleverd in een handige transportzak incl. verankeringsmateriaal, opzethandleiding en blower.
De transportzak past in iedere auto.

Door de duidelijke opzethandleiding staat de pop binnen een minuut.

 Opblaasfiguur “Baby”

Baby geboren? Dan is deze 3 meter hoge zwaaiende baby een opvallende geboorteaankondiging. Ideaal om in de tuin of op de oprit te plaatsen. Zowel met Jongetje als Meisje geboorte aankondigings “slab”.
Hoogte 3 Mtr

Huurprijs; € 65,- per week en te verlengen met € 5,- per dag

Opblaasfiguur “Molen”

Dit zeer unieke geboorteobject is een echte blikvanger in de tuin van de gelukkige kersverse ouders. De molen is ook nog eens heel eenvoudig te voorzien van de bekende jongetje en meisje vlaggetjes tussen de wieken. Hierdoor is het object een absolute topper in het geboorte assortiment.

De afmetingen van dit object zijn:
L: 1,3 x B: 1,3 x H: 3,5 m
Gewicht: ± 20kg

U heeft maar 1,3m2 nodig voor het plaatsen van het object!

Huurprijs; € 65,- per week en te verlengen met € 5 per dag

Opblaasfiguur “Baby in kinderwagen”

Deze opvallende kinderwagen met DRAAIBARE BABY is zeer uniek. Zoals u ziet is het een heus kunstwerk daarom is deze kinderwagen zeer geschikt om te gebruiken bij de geboorte van een jongentje of meisje.Ideaal om in de tuin of op de oprit te plaatsen.

Zowel  met Jongetje – Meisje geboorte aankondigingsspandoekjes.

Hoogte 2,5 Mtr

Huurprijs; € 65,- per week en te verlengen met € 5,- per dag

Huurvoorwaarden: Borg; 50,- euro, deze krijgt u terug als het object op de afgesproken dag weer in goede staat wordt terug gebracht. De huur en borg dient bij het afhalen betaald te worden.